Anotace: ...
Vše, co děje se s námi, či kolem nás... většinou je to o naší osobě, sebe sama... a proto, k nápravě někde se začít musí... člověk by si měl udělat jistý řád.. a k tomuhle přesně mě navedlo Tvoje dílko... prostě začít u sebe, srovnat si věci, co chcu, čekám... atd.
01.05.2011 13:01:00 | NikitaNikaT.