Anotace: ..,
Připomnělo mi to od Plíhala "Závidím divokým husám --". Líbí se mi to, je to celý tak akorát, ani dlouhý, ani krátký, ani ukecaný, ani přehnaně tajemný.
31.07.2011 22:11:00 | inhalium
mít tak křídla
vzlétla bych vysoko
až nad mraky
kde svoboda voní silněji
a střely nedoletí
kde čisto je
a smetí zůstane
tam...dole v nedohlednu...
ST
01.05.2011 21:44:00 | Mbonita
Hezky sis vyhrál se slůvky... pokud poletíš, ne příliš vysoko. ST!***
01.05.2011 19:12:00 | NikitaNikaT.
..a touha letět
zašimrá na zádech
Touhy nás pořád šimrají a pokoje nám nedají. ST***
01.05.2011 19:10:00 | Tamara