Nikdy neříkej nikdy

Nikdy neříkej nikdy

Anotace: ...

Nikdy neříkej nikdy,
když hořce zatínáš pěsti.
Nikdy neříkej nikdy,
možná jsi právě jen v pasti.

Nikdy neříkej nikdy,
když ukrýváš schované karty.
Nikdy neříkej nikdy,
nežij stále novými starty.

Nikdy neříkej nikdy,
když srdce tě bolí.
Nikdy neříkej nikdy,
všechny rány se časem zhojí.
Autor Aurora., 01.05.2011
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: Danger, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Někdy bude líp,ale nikdy neříkej,že né...

02.05.2011 21:56:00 | Danger

líbí

Poslední sloka je víc než trefná.

01.05.2011 20:08:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel