Anotace: ....hezké Narozeninové číslo :)
Moje oslava byla Skvělááá večeře,dárky a Milování....co víc si přát :-))) ...a to ještě není z daleka konec,mám velkou rodinu a spoustu přátel se kterými je nutno to magické narozeninové číslo řádně oslavit-už se těším juchůůů :-)))
03.05.2011 09:10:00 | Sweet KiWi
Děkuji Vám za hezké komentáře a přání k mým Narozeninám....moc mne to těší :-)))...SUPER nálada...
02.05.2011 08:45:00 | Sweet KiWi
Nádherné dílko, narodila ses v právý, v krásný láskový čas. :o) Gratuluji!
01.05.2011 19:10:00 | NikitaNikaT.