sportování
Řvu a křičím
jsem unesená
hokejkou podpírám si ruce
Je to hra o životě
Jste každý jiný
a přitom
jde o stejnou věc
Každý jsme nad věcí
Tak jak si poradí
ti kluci hokejoví
V hokeji jako o život
tak už to prostě chodí
Dej Bože, aby to vážně
bylo o životě.
A doživotně
fair play
Já nechci víc...
Přečteno 391x
Tipy 31
Poslední tipující: Efiee, Holis, Paulín, PIPSQUEAK, jedam, drsnosrstej kokršpaněl, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Hazentla, Actafool, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)