Libušín 2011 (5)
Anotace: .....................
Po velké válce
bitvě, která byla krvavá
jsem zpátky v místech
které miluji
zpátky v Itálii
myslím stále na ni
je to dívka
která je dravá jak dračice
ale se srdcem
nádherným jak
jablko v jarním slunci
na kterém se lesknou
kapky z půlnočního deště
cesty boží jsou nevysvětlitelné
najednou poznávám zlato
na cestě plné prachu
ale není to zlato
za které si něco koupíte
ale zlato co je v srdci…
Přečteno 228x
Tipy 20
Poslední tipující: Jiná, NikitaNikaT., CULIKATÁ, labuť, Alain, Juan Francesco de Faro, Dota Slunská, zenge, hašlerka, Lenullinka, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)