Před knihou shodím masku
a s duší nahou nevinnou
skryji se k koutě za stolem
splynu si tiše s dřevinou...
Před knihou z role vypadnu
zas nevinné jsem dítě
co tančí v dešti na louce
nevidí kolem sítě..
V příbězích chytám motýly
a pletu věnce z květů
a přec ukryta za stolem
nastavím záda světu...
31.05.2006 21:13:00 | Ayla
Tleskám a těším se na knížky, co mám doma.
A jesli moje děti (někdy) nebudou chtít číst, ponesu to velmi těžce.
02.02.2006 13:07:00 | Bajaja