...upozorňuji tě na vážné nebezpečí,
já si počkám... :o)))
(moc děkuji za nádherný komentík)
:o*
21.02.2007 13:31:00 | Cecilka
Jestli ten výtah právě nechodí,
pokus se jinak zdolat poschodí.
Požádej Cecilku, ať na svém koštěti
do tých modrých výšin s tebou vyletí.
02.02.2006 21:25:00 | Mourek
S výtahem se dostaneš
zas jenom tam, kde končí patro...
kdybys chtěl výš, tak přistavím
koště...(to mě jen tak napadlo)
a nebo zkus své duši prostor darovat...
pak můžeš hodně daleko cestovat... :o)
02.02.2006 09:31:00 | Cecilka