..ručičková..
Anotace: o čase / smsková
Ručička šátrá v kruhu dlaní
Honí se s časem bez ustání
Hladí své čárky - dotek, cit
Nesmí však nikde zastavit
°
Ručička sukně v kole točí
Políbí, sedne, hned se loučí
Vrací se a pak chvatně mizí
V tanci, co konce nenabízí
°
Ručička letmo ústy vnadí
Líbací triky neprozradí
Ve věčném chodu touhy díl
I lásce se čas zacyklil…
Přečteno 372x
Tipy 43
Poslední tipující: mkinka, jvacl, Jiná, hatlapatla, zvířenka, poustevník Jirka, drsnosrstej kokršpaněl, Psavec, Mbonita, j.c., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)