Na kolejích
Anotace: ...
Sbírka:
Ticho
Když závan strachu
dýchne
na člověka
a on pak
s rozumem v koncích
na kolejích čeká
na úlevu z nárazu
který brzo přijde
pokud vychýlí se z dráhy
snad příště to vyjde
...
Myšlenky bolavé
do vnitra
svého srdce
stočí
a pak
ve svém zoufalství
pod jiný vlak
skočí
...
Přečteno 285x
Tipy 10
Poslední tipující: Jiná, hatlapatla, strašidýlko-střapatý, Květka Š., CULIKATÁ, Kars
Komentáře (1)
Komentujících (1)