Plachetnice
Jo, láska bejvá někdy prevít
učím se znovu s Tebou nebýt
a přesto stále s Tebou jsem
jak okno se svým závěsem
tak sobě stále patříme v tiché bytě
stále se spolu loučíme slovy "chci Tě"
a stále volíme spolu usínání
v domě čtyř stěn za cenu dvou dlaní
Jo, láska bejvá někdy prevít
učím se zase s Tebou nebýt
za oknem Tvým odplouvá plachetnice
na ní dvě srdce co neznaj souřadnice...
Přečteno 374x
Tipy 11
Poslední tipující: Azure angel, Psavec, Maryje..., Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)