Petře
PETŘE !
Volám Tě Petře, lidu svého barde
osrří péra Tvého je tu třeba
rodinné stříbro se tu krade
nebude na chleba.
Z dálky gero zase vládne
paláců máme dosti
sliby teď i sůl nám sládne
pro jiné zas mosty.
Markýzů máme mnoho
k smíchu záchvat mě chytá
jak se perou do jednoho
jak prasata u koryta.
Smogem, Petře, lid se dusí
neuvěříš, co lid zkusí.
Neuteč nám zadními vrátky
do hrobu zpátky !
jalan
Přečteno 353x
Tipy 10
Poslední tipující: zenge, vodnař, Findë, NikitaNikaT., labuť
Komentáře (0)