Jejku, beruško, nesmutni... to víš, že neuschneš... chápu, že Tě to dohání k slzám, ale pevně věřím a doufám, že nejednomu člověku na Tobě nesmírně záleží, jak psal CULÍČEK, není to třebas zrovna vidět, cítít a kor od člověka, od kterého bys to chtěla... Všecko se vystříbří...
02.05.2011 20:16:00 | NikitaNikaT.
Ale neuschneš, my Tě budeme zalévat:-).Určitě na Tobě někomu záleží, tím jsem si jistá, ač to zrovna není ten od kterého by jsi si to přála nejvíce...
02.05.2011 17:07:00 | CULIKATÁ