Kdyby se pořád dařilo,tak člověk by si nevážil dobrých dnů.
Člověk je v zásadě pořád nespokojený tvor.
Však beran a ostatní znamení mají své klady.
Znamení Berana je prvním znamením zvěrokruhu, je tvůrčí, impulzivní energie, temperament, smělost a bojovnost,odvaha.
Tak je využívej :-)
Foukám na bolístky a musíš věřit,bude líp.
20.05.2011 06:43:00 | Danger
Někdy je to tak, ondy onak... ale já věřím a přeju Ti, by těch dobrých bylo daleko daleko víc...
02.05.2011 19:28:00 | NikitaNikaT.
A co je horší utopit se nebo rozbít si hlavu o zeď? :-D Každý znamení má něco :-)
02.05.2011 17:46:00 | Niky88
Všechny dny nejsou zas tak špatný néé??,
Já jsem teda štír ale....
I tak...
02.05.2011 17:12:00 | Marcone