Nová mysl
Anotace: O tom jak člověka rány posílí, ačkoli platí vysokou cenu... jak ho mění bolest.
Pluje tiše, pluje věčně
V průrvy temná hladina
Cestu svou razí si sečně
Bezděčně
Je jediná?
Ta vědomí záhada
Nutí ve snech, ve výkřiku
Děti k pláči, starce k vzlyku
Se slizkostí hada lačně
Plazí se mi po těle
Tvoje řeči
Tvoje slova
Shodím z sebe vesele
Pluje tiše, pluje věčně
Ta zdánlivě neměnná
Temné vody přeměna
V zákoutích však bez diváků
Skály drtí nekonečně
Buď si jistý, není stejná
Pod povrchem vlastní děje
Hrají souboj beznaděje
S sílou ve mně skrytou
Vůli v mysl mám vyrytou
Tvoje slova
Staré rány
Trávili mě zaživa
Má mysl se zrodí nová
Dnem za dnem, zas a znova
Přečteno 337x
Tipy 11
Poslední tipující: Blázen Viky, Gabrielle, CULIKATÁ, Trystan ap Tallwch, NikitaNikaT., chicacheca
Komentáře (0)