Až jednou...
Až jednou zasype m tělo kamení
má duše zůstane na tvém rameni
Až jednou spočinu v mrazivé hlíně
má duše zůstane v tvém horkém klíně
Až jednou přijde smrt – neřeknu sbohem!
zůstanu připoután navždy s tvým ložem…
Přečteno 334x
Tipy 9
Poslední tipující: Charibeja, Markéta Hl., jitka.svobodova, CULIKATÁ, NikitaNikaT., hatlapatla
Komentáře (1)
Komentujících (1)