Víra na dobu určitou
Skončila válka
Lidé se přestali modlit
A to s tím
Začali teprve včera
Dobita marka
I žalář rozbit
Radostí
Taví se děla
Přijali víru
Bezvěrci přeživší
Po boji zas z křížů ploty
Stavějí kolem hřbitova
Proč v době míru
Zase se obrací
A mění píseň i noty
Zpátky je stará osnova.
Přečteno 279x
Tipy 13
Poslední tipující: Emmelia, modrá..., hatlapatla, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, la loba, labuť, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)