Udělal jsi mi tou básní milo na duši
vítr s vichřicí si tančí a nic je neruší...
to Kiwi;
čteš asi mezi řádky
to meluzína kazí
nejen větru s vichřicí milostné hrátky
ale i dvěma milencům v povětří...:)
05.05.2011 14:33:00 | šuměnka
Ať si meluzína klidně skučí s vichřicí
mraky co si houfují,neodvrátí Lásky děj
však ony se uklidní a skloní před Sluncem...
Kouzelná Tvá báseň ...vyčarovala mi šibalský úsměv na tváři :-)))
03.05.2011 12:28:00 | Sweet KiWi
Ať si meluzína klidně skučí s vichřicí
mraky co si houfují,neodvrátí Lásky děj
však ony se uklidní a skloní před Sluncem...
Kouzelná Tvá báseň ...vyčarovala mi šibalský úsměv na tváři :-)))
03.05.2011 12:28:00 | Sweet KiWi