Anotace: ...
Tak to dělá i má kočka
až dopíšu chvíli počká,
ale jenom chviličku
pak mi kouše tužtičku...
(:-)
03.05.2011 10:47:00 | Květka Š.
Nečti pořád! Tak to nejde!
Kotě skáče na knížku.
Aspoň tužkou podrbej je!
Za ušima, na bříšku...
:-)
03.05.2011 10:32:00 | divoska_jaja
Úplně normální a hezká básenka...
... čekám na svého přítele
za chvili už přijede,
stavím vodu na kávu,
srdce tajně schovala jsem...
... do rukávu.
V pravý čas je vytáhnu. :o) I když, nic takového není potřeba. Děkuju za skvělé počtení, které potěšilo...
03.05.2011 10:32:00 | NikitaNikaT.