Jinak básnička se mi vcelku líbí, jen když máš tak dokonalý rým, tak pak i menší nesoulad je znát. myslím tím třeba poslední dvojverší předposlední sloky...ale jinak dobrý:-)
02.02.2006 16:08:00 | Odváté zrnko popela
Ahoj, moc děkuju za komentář k Psaníčku, mělas pravdu, ten poslední řádek jsem vymazala, ale nějak mi tam jeden verš chybí, no, snad mě něco napadane:-)
02.02.2006 16:06:00 | Odváté zrnko popela