Som...

Som...

Anotace: Malá báseň,ktorá bude tiež v knihe:)

Som...
Som ohňom,ktorí horí dlho do noci
Som vánkom pofukujúcim o polnoci
Som voda,ktorá obmýva ostrovy
a som aj tým,na čom celá zem stojí.

Som šepot stromov a aj šum mora
Som prastará,zelená hora
Som myšlinka a jeseň hmlistá
zároveň lúka a lipa bezlistá.

Som pri tebe či spíš alebo bdieš,
môžeš ma volať ako len chceš.
Som dcérou mora a neterou vetra
Som zemou,ktorá obliekla sa spestra..
Som iskrou v ohni a steblom trávi
Som úsmevom aj slzou v tvári.

Som každým živlom,ktorý ovláda zem
a váš osud určujem.
Autor Elyona, 03.05.2011
Přečteno 321x
Tipy 5
Poslední tipující: Hannazka, Matsuyama Tatsuko-chan, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc se mi to líbí!

17.05.2011 16:30:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel