Kolem sebe
Postavila kolem sebe zeď,
prý nedostanu tě hned,
Postavila kolem sebe hráz,
nepůjde to nikdy snáz.
Kolem tebe je oceán,
odpusť mi, že nechci tě víc znát,
promiň mi, že to vzdám.
A přitom stačí troška snahy,
nejsem nedobytný hrad,
jen neotočit hned se zády,
promiňte mi, potřebuji čas.
Přečteno 294x
Tipy 14
Poslední tipující: el viento, Gabrielle, NikitaNikaT., hatlapatla, Do Ga, CULIKATÁ, Jiná, Kett
Komentáře (1)
Komentujících (1)