Komu tomu
K sobě a od sebe
nahoru
dolů
brouzdáš se domněle
ve stéblech
stvolů
pod lampou
uliční(cí)
a když pak směješ se
a když mě škádlíš
a když se opiješ
a když mě vraždíš
nejsou už otázky
leccos už víme
k sobě o od sebe
sami pak spíme
tajnůstky tajnosti
srdeční války
stejně tě ráda mám
ikdyž "jen zdálky".
Přečteno 280x
Tipy 17
Poslední tipující: Lenake, teď už nikdo, Bíša, j.c., drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (1)
Komentujících (1)