No, řekl bych ...
Anotace: Na námět z vyprávění kamaráda o člověku, který před každou větou říká - no, řekl bych...
Sbírka:
Osobnosti
No, řekl bych
že nemít rád je velký hřích.
No, řekl bych
že snob by lehce snadno spych.
No, řekl bych
že bezďák chlastá modrej líh.
No, řekl bych
že bručoun ztratil někde smích.
No, řekl bych
že knihovník má mnoho knih.
No, řekl bych
že kápi nosí jenom mnich.
No, řekl bych
že z piva roste velký břich.
No, řekl bych
že v zimě padá tiše sníh.
No, řekl bych ...
Přečteno 294x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Elisha, Divoženka1, Bambulka, Azure angel, labuť, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)