jen tak..
jen tak z plezíru
chce se mi psát
na kousek papíru
zlehka si veršovat
papír však postrádám
nevěda si rady
tak písmenka poskládám
nejspíše tady
z vesela slova si plynou
řádky se plní rychle
dálkami mysli se šinou
jak rychlík z Kolína do Michle
ani nevím jestli je tam nádraží
tak píšu si tu kraviny
slova skládám aniž mě co zaráží
jak záplaty na džíny
.
.
.
.
odpusťe mi prosím vážení
čas u textu ztrávený
snad z vás nikdo nepění
jak to pivo točený
Přečteno 280x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, NikitaNikaT., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)