SOUHLAS...
ovšem někdy je nutné i promluvit
a chvála za to, že si díky tomu lidé víc rozumí...
Uslyšet láskyplná slova je totiž skvost :)
11.05.2011 09:34:00 | šuměnka
Dá se řéci, že na půl s Tebou souhlasím, v té druhé polovině je to někdy na škodu, jak k užitku... ST!*** za zamyšlenku.
04.05.2011 09:50:00 | NikitaNikaT.