bloková...
seděl jsem na břehu času
při obléhání věčnosti
a vrtal se už pátý týden
v jednom teorému
zda lze žít s vědomím
že člověk nikdy nemůže dosáhnout
na opravdové štěstí
byť je vybaven
vzorcem úspěšnosti...
písek duny
se přeskupil rychlou chůzí
a za branou s matnými skly
odhalil dívku
zabranou do četby knihy
když ji sklopila
upadla mi brada
za ní byla nahá...
ňadra - dvě
kyčle - typicky samičí
obličej - bezvousý
šupiny - nepřítomné...
aha
takže zřejmě žena
prostě mne trochu zmátla
ta její hedvábná pleť
s barvou jemně dozelena...
no konečně
vítej
tak dlouho jsem čekala
na osmého do taktu
a pak jsme provedli výměnu
uvítacích symbolů..
děkuji Falbalo
už jsem dlouho s nikým nemluvil
až jsem se zpotil
radostí
že jsem si vybavil
ty správné odpovědi...
tak hrejme dál Falcate
tempis fugit…
čas utíká...
Přečteno 304x
Tipy 49
Poslední tipující: zelená víla, Holis, Juan Francesco de Faro, Jana M., Žqáry, Actafool, isisleo, hašlerka, pejrak, střelkyně1, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)