Ona je to dílo
Má dívka maluje
To byste ji měli vidět
Naklání se nad svoje dílo
Objímá ho
Nadává mu
Vstupuje do něho, ale nevystupuje z něj
Je to krásné
Je to jedna z pravd světa
Ona je to dílo
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: Markéta Hl., Tamara, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)