Já a mé ostatky
Anotace: Volně inspirováno J.H.Krchovským
Na fotce na stěně
já a mé ostatky
myslíme zasněně
na staré pořádky.
Na zašlou jednotu
našeho bytí
i když to častokrát
bývalo k zblití.
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Caricia
Komentáře (1)
Komentujících (1)