teorie
Anotace: ani ne tak báseň..
teorie se ukázala býti chybnou
něco tady nefunguje
a někdo rozsvítil světla
v tichu křičí do tmy
a kde se vzaly tu se vzaly vosy
bez žihadel
co hlasitě bodaj
svojí teorii pravdy
já jsem asi na měsíci
něco tady nefunguje
Přečteno 259x
Tipy 7
Poslední tipující: Víla, Lalia Error, ewon
Komentáře (1)
Komentujících (1)