Nenávist
Anotace: Co říci? Snad jen to, že ty, kterým ta báseň patří, opravdu nenávidím...
Co je to nenávist,
vy zrádné přítelkyně?
Copak to nevíte?
Vždyť ji sami působíte!
Jen zamyslete se nad svým jednáním…
Jak často ubližujete svým chováním!
Jak často bolí vaše slova,
tak hrubá a tak krutá!
Co je to nenávist?
Vy ptáte se mě teď,
když pozdě na nápravu je?
A já ochotná nejsem,
vás přijmout zpět?
Jak hloupé jste,
jak hloupá jsem,
jak srdce se mi v hrudi chvěje,
Nenávistnými záchvěvy,
plnými beznaděje…
Nikdy vám neodpustím,
ani kdyby jste o to stály.
Nikdy vám neuvěřím
a budu se modlit,
aby u mě ďáblové stáli!
Ochranu mi poskytli,
před takovými, jako vy!
Toť nenávist
a to jsem já,
protože jsem s tím dokonale spojená…
Přečteno 324x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Džuda, Elisha, Anjesis, CORONATION
Komentáře (1)
Komentujících (1)