V jehlách
* * *
Tak mě zas chytla
chuť
lámat si nohy
v jehlách.
Ty víš, viď ...?
Dny, kdy
srdce doplula
z Atlantidy
v dlaně.
Vzpomínáš si na ně ...?
Lámat si nohy v jehlách.
Tak to by
nám šlo.
A víš co ...
dneska se dojímám.
Tak mi ty
jehly sundej.
A podej
dalekohled.
Támhle ...
Tam ...!
Ji vidím.
Atlantidu.
* * *
Přečteno 337x
Tipy 42
Poslední tipující: Holis, ilona, Juraj Hrom, PIPSQUEAK, Juan Francesco de Faro, carodejka, Azure angel, la loba, Jana M., teď už nikdo, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)