Ano, jenom těžko polapíš... ale časem ochočíš... může přijít aj sám, zájem projevit, pak na něm jedného dne, můžeš si s klidem zajezdit... možno s odvahou, kdo ví, v noci nebesa, hvězdami zvlněná, Ti to třebas napoví.
Tvé dílko je zamyšlenkové, ač můj koment je zcela náhodně napsát... jenom pár prvých myšlenek po přečtení. Ovšem, je to o životě, vztahu, lásce, jednání, nového poznání.
ST!***
05.05.2011 06:21:00 | NikitaNikaT.