Nádhera skrytá ve slovech.
Znám tíhu hmotna galaxií
Znám také jejich pohled blíž
Jen život lidí mě dost míjí
Ty přesto se mě dotknout smíš…
05.05.2011 18:45:00 | carodejka
hmmm...pěkné mobilovky :)))
05.05.2011 16:17:00 | xoxoxo
I tam, v tý výšce nadoblačný
toužebně mysli na bod lačný.
Poté, co vytane z mlhoviny,
počkej, až na polích zvlhnou miny,
neboj se připlout pod knot blíž...
A jak ho zapálit?
... ... |:-* ... ... Stačí se dotknout..., však ty víš...!
05.05.2011 14:20:00 | Špáďa
Znám jak srdce touhou buší,
když dálka dělí nás,
kdy po vesmírném pošťákovi
dopisy ti posílám...
05.05.2011 14:19:00 | Tamara