Stoupá vzhůru píva pěna - je Tebou jistě unešena
ta dívka ve hře harmoniky, co všechno Tebou vloženo
do slabiky a do Slova, kde začlo všechno "odznova"!
Kde malí velcí, lidí proud nemohl v Dobro vzpomenout...
V Dobro velkého třesku, či něčeho domnělého...
Švec ať se drží kopyta a každý toho svého.
01.06.2011 08:03:00 | Veselý Drak
mléčná dráha se protahuje
mezi dvěma
zářícíma kulatinama
paprsků strýčků
gama a rentgena
co zabírají oblohu
mezi souhvězdími
Panny a Jeřába
a zatím kdesi
na galaktické periferii
u jednoho sloupku
poletují okřídlení psi
a dívka v mini
hraje na heligonku…
přitočil jsem se
k nenápadnému soudku
natočil si pintu píva
a poslouchal jak zpívá…
Pěkně maluješ slovy obrazy,krásné použití slov i fantazie..prostě jedna nádherná hvězdokupa v souhvězdí oltáře...chjóó,vesmírná touha..ST! :))
05.05.2011 16:12:00 | xoxoxo