Ne
V korytě z kopanců
Jdu cestou vytyčenou
Po koberci z duhy
Monoklů na tváři
Jediný krok vedle
A přijde rána
Mám kráčet raději středem?
Bez bolesti
Jako ti přede mnou
Co šli tu
Teď stojí kolem a kopou
Až dojdu nakonec
Taky se zařadím
Zmrzačen více či méně
Tomu co po mě jde
Všechno to vrátím
Budu jak ostatní
Bez viny tuctový
V davu se ztratím
Že ne?
Přečteno 286x
Tipy 16
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, strašidýlko-střapatý, Mbonita, zenge, Azure angel, Matsuyama Tatsuko-chan, Tamara, la loba
Komentáře (3)
Komentujících (3)