Svět není horor, ... svět je zahrada
Anotace: ***- "Zahrada pozemských rozkoší" ... od Hieronyma Bosche
*
Nemůže všechno pochopit kdo neupsal se ďáblu,
kdo svojí rukou nezabil svůj obraz na zrcadlu
kdo vinu soudí metrem zmatků
vzpomínkou z dětství ... na pohádku ...
Přeřízni žílu, jak pupeční šnůru
do světa dospělých se vrať ...
Vagínu jistot za života súru
potom směň s ďáblem ... bez výhrad ...
a v světě miliónů vzlyků,
... najde tě stejný počet otazníků ....
/*****
.
------------------------------------
Comment pro "Trdlo" dílko "Ne, svět není horor .."
*
.
Přečteno 374x
Tipy 14
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Jeněcovevzduchukrásného, Maryje..., Azure angel, Michal Kvido, CULIKATÁ, isisleo, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)