před půl hodinou
.
.
plážoví volejbalisti
ještě opálení nejsou
a ty by ses zas vymotával ze života
stejnou cestou jako zamotal ses
což chlapče nepůjde
děsí-li tě když neslyšíš nic
a vítr přitom fičí do listí buku nad tebou
co přizpůsobí se je tiché
co nestárne s větrem se nesrovná
jak říká hanka s hlóžou
a času míň
... než se mi zdálo
.
.
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: Marcella
Komentáře (1)
Komentujících (1)