Přítel psa
Nedám na Ni dopustit
ty její pacičky a dlouhá ušiska
Ta mě neumí opustit
zázračný pohled má
žádný sestřih, žádný make-up
jen to co dala příroda
nechodí, skotačí
lesem se řítí, nečichá, slídí
před jiným netančí
nepočítá hvězdy
je to pro ni klišé, na měsíc vyje
neštěká ze mzdy
bez pána smutek
to kočka neumí, a přesto člověk
nedá dobrý skutek
v Číně se pes jí
tam je zas týrají, onam je bijí
Vietnam je zabíjí
bojujme za přítele
co je sám sebou, co drží s tebou
a nemá jiného přítele...(bohužel)
Přečteno 362x
Tipy 5
Poslední tipující: EM EM, enigman, CULIKATÁ, hloubavá
Komentáře (0)