Anotace: Ema zpívá: "tancovala žížala..." furt dokola a dál to nevím... hodná teta jí to teda opravila aby mohla dozpívat.
Vzpomněl jsem si jen na "Tancovala žížala, na zahrádce polku ..." a dál temno. Napiš, jak je to celý! Už se pomalu chystám na vnoučátka, tak abych je nekazil "těma svýma výtrusama"!
ST!
16.05.2011 22:50:00 | Zasr. romantik
Kdyby Dáda věděla
co žížala Jůlie
včera večer dělala
nepěla by árie! ST :-)
07.05.2011 14:34:00 | Z kapky deště