Anotace: životní dilema
Zajímavá představa,jako :chodí pešek okolo.....
Ale není-li tam dobře,tak se tam
držet nenechej.
07.05.2011 23:27:00 | s.e.n
Již motá se mi hlava
z toho kruhu
cestička rozkvetlým sadem
mi půjde lépe k duhu
ST
06.05.2011 17:01:00 | Kars
každý musí dojít k rozhodnutí sám
tak spíše pochopení teď nasměruj k němu
a já Vám k tomu třeba zafoukám
venku je krásně přec - dej na líc trochu krému :))
06.05.2011 13:20:00 | šuměnka