Posečkej!
Anotace: Aneb když vám chybí orgán.
Zastav se mé Srdce tam,
kde konečně tě dohledám,
abych mohla nahlas zpívat,
do nebes se vzhůru dívat...
...chybíš mi tam uvnitř těla
vždyť odvalit bych kámen chtěla,
co tam sedí, studí, tíží...
Přečteno 308x
Tipy 9
Poslední tipující: Azure angel, Amable seňor Marek, Mbonita, Maryje..., CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)