MLJT
Melodie lásky, kterou postihl čas.
Lásky, která nikdy neměla dvojici.
Je to ta píseň uvnitř nás.
Tebe jen tebe, bez lící.
Melodie lásky, která nikdy nezaniká.
Lásky, k představě milého.
Je to tím - nikdy nevzniká.
Teplo domova, jedním vydýchané.
mljtě.
Komentáře (0)