SVOBODNÁ
Na ostrově
měsíci
nádraží
na venkově
lžíci
lásky naší
tahám za nitky
hřeji
i studím
pořádám pitky
přeji
už neradím
když neházím šestky
nemůžu
věř
ale moc jsem chtěl
víš múzu
políbit
jsem směl
ale teď
jsi svobodná
jako motýl
co květům
sosákem krade nektar
jako moje srdce
co vysála jsi
do sucha
na prameni
ropucha!
Přečteno 272x
Tipy 30
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Dota Slunská, Kars, Danga, Maryje..., hatlapatla, NikitaNikaT., la loba, hašlerka, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)