Odháním Tě
od sebe
a přitom mě
srdce bolí
tolik Tě chci
cítit Tě u sebe
a přitom chci
upadnout v zapomění
vím že se
zmatené srdce
asi mýlí
z dráhy své
rozum se však
neodchýlí
...
Miluju Tě
bože,
jak dlouho to už vím
však uvnitř cítím
že Ti to nikdy
nepovím
...