V bezedných nocích,
kdy ještě nepodléhám snění,
v představách míjím se
s pocitem opuštění
s představou nahou
zůstávám sama
má přání
zůstávají
nevyřčena
…
Po mělkém snažení
Tvých prstů
nerozvážných
kdy po klidném dni
přijde prudké hřmění
když ve víru rytmu
jsme rozbouřeni
a do druhého
než svítání
to změní
pohrouženi
…