Anotace: Člověk se celý život pachtí, štve a plahočí, aby pak nakonec poznal, že mu k životu stačí jen postel, talíř, hrneček a lžíce.
Možná by stálo za to tuhle krátkou životní modrost ještě graficky dopracovat(Ala text-appeal) a bylo by to super.
07.05.2011 22:02:00 | Jacues W. Moucheron
Dokonalost... Pár slůvky sdělena tak hluboká životní pravda. Jak symbolické! :))
07.05.2011 10:37:00 | La Ragazza con Bandiere Ceche