z potřeby rozvázat jazyk a z přebytku slov
Anotace: nikdy nevím, kam až to bude sahat.. vždycky vím, kde hledat kořeny.. a nebo aspoň tuším..
Sbírka:
koníkoviny
.
..to pak poslepu najdu to místo
tepe horkostí.. mrazívá
a já dobrák od kosti
snaživá nezívám
když ticho nás přemostí
zaživa
je jisto
ta jistota
nejednou jasno zamotá
pohasne od vášně
odvážně samota zavíří
jak hladoví upíři
po-štířím po-hadím
co vadí neladí(m)
ostnem či jazykem
jak zvykem
bez jedu či s jedem
přejedu poškádlím
vím Eden plný rajských potěšení
není pro Lilith
políbit polaskat
a jít
přikrášlit příkazy v otázkách
malinkých oázkách v poušti
podvodně v úrodné hlíně
vklíněn klínem klín
usínám s tajemstvím
co mě neopouští
.
Přečteno 501x
Tipy 58
Poslední tipující: enigman, Juan Francesco de Faro, René Vulkán, Sleepwalker, PetTulak, jvacl, V.N.Losinský, stmivani.na.lepsi.casy, Skalsky Pavel, kasparoza, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)