Smích tulák
Anotace: Inspirace z modráskova, díky. Už dlouho mě nepolíbyla Můza.
Sbírka:
Inspirace z liter
Smích je motýl co sedá na kytky
a taky večernice co zpívá veselý Blues.
Cudně se culí v roztávající zmrzlině,
která stéká ze tvých rtů na mé.
Smích je snílek a blázen,
zpívá na pohřbech světců
a lká nudným patronům.
Sem tam uhodí z čista jasna,
jako blesk
a pak ho nevidíš,
ták dlouho dokud nezívneš.
Neokyslíš neurony
a on se zas zableskne
na zrcátkách tvý duše.
Přečteno 385x
Tipy 10
Poslední tipující: Tamara, labuť, NikitaNikaT., Mbonita, 6thSun, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)