Peklo

Peklo

Anotace: ...

Už nikdy nepocítí chlad,
už jen navždy síry smrad,
u ohně se bude hřát,
karty budou asi hrát.

Bude se tam krásně mít,
kdo chtěl by jinde žít?
Nemůže ani jinam jít,
nelze hříchy obejít.

Místečko už tam dávno jisté má,
nikdo nic jiného ani nečeká.
Sama si může za to, že byla zlá,
v pekle bude zavřená!!!
Autor Gaia.M, 08.05.2011
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí